Circulație oprită pe o stradă din Rovinari

Primăria Rovinari anunță că, începând cu data de 20 septembrie, ora 10:00, pentru o perioadă de 15 zile calendaristice, circulația rutieră pe strada Trandafirilor, tronson DN 66 – Calea ferată (intrare oraș Rovinari), va fi închisă pe ambele sensuri.

“Devierea traficului rutier a fost solicitată de către EUROPAN PROD SA, fiind o condiție absolut necesară pentru desfășurarea în bune condiții a lucrării de amenajare a trecerii la nivel cu calea ferată cu dale elastice din cauciuc.

De altfel, constructorul este cel care a și solicitat avizul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Gorj, aviz pe care l-a obținut în data de 16.09.2021”, a transmis primarul Robert Filip.

Accesul în orașul Rovinari se va face pe următoarea rută ocolitoare: DN66 - Vlăduleni - DJ674 - Strada Constructorilor (Oraș Rovinari).

Aceeași rută va fi folosită și pentru ieșirea din orașul Rovinari spre DN66 Tg-Jiu – Filiași.

Dacă tot va fi închisă circulația, primăria a decis turnarea unui nou covor asfaltic pe toată lungimea străzii Trandafirilor, din DN 66 până la intersecția cu strada Jiului.

“Îmi cer încă o dată scuze pentru disconfortul creat, dar vă asigur că, la finalul lucrărilor, cu toții vom fi mulțumiți de confortul pe care ni-l va asigura noua amenajare a trecerii la nivel cu calea ferată”, a transmis primarul din Rovinari.

Vizualizări: 4,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: