Facebook comunică cu utilizatorii pe... Twitter

Facebook, Facebook Messenger, Instagram și WhatsApp au picat luni seară iar rivala Twitter a profitat, marcând momentul printr-o postare ironică. „Salutare efectiv tuturor!”, se arată pe contul oficial al celor de la Twitter, reţeaua socială fiind folosită şi de Facebook pentru a-și ține la curent utilizatorii.

Luni seară, în jurul orei 19:00, platformele Facebook, Instagram și WhatsApp au devenit indisponibile, iar problema persistă. Problemele tehnice au fost raportate nu doar în România, ci la nivel global, în țări precum Statele Unite ale Americii, Franța, Norvegia, Grecia și Mexic.

Twitter, cea mai tare aroganță din istorie, după ce Facebook, WhatsApp și Instagram au picat

În urma acestui inconvenient, internauții au migrat de pe Facebook și Instagram pe Twitter, iar platforma respectivă a făcut haz de necazul celorlalte rețele sociale, printr-o postare ușor ironică. Twitter i-a salutat pe cei care și-au reactivat conturile sau care pur și simplu au intrat să posteze sau să citească informațiile legate de problemele tehnice ale rivalelor, dar nu oricum, ci a subliniat faptul că toți internauții sunt acum pe Twitter. „Salutare efectiv tuturor!”, se arată pe contul oficial al celor de la Twitter.

    hello literally everyone

    — Twitter (@Twitter) October 4, 2021

Pentru a-și ține la curent utilizatorii, cele trei rețele sociale au postat mesaje chiar pe Twitter, după cum a informat ProSport. „Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”, notează reprezentanții Facebook, într-o postare pe Twitter.

„Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”, au scris și cei de la Instagram, tot pe Twitter.

„Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhataApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”, au transmis și reprezentanții WhatsApp.

Facebook Messenger a făcut şi haz de necaz şi a completat: „Mercur retrograd a scos ce-i mai bun din noi. Lucrăm la rezolvarea problemei cât de curând posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

Galerie foto


Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: