Peste o sută de locuri de parcare amenajate în centrul orașului

Autoritățile locale din Municipiul Motru au reușit să rezolve problema cetățenilor care își parcau mașinile pe trotuar sau pe spațiul verde. Au fost amenajate două parcări, cu 140 de locuri, unde motrenii pot să lase mașinile. Odată rezolvată această problemă, se va trece la amenajarea spațiilor verzi.

O primă parcare din Motru a fost finalizată și are o capacitate de 40 de locuri. În zilele următoare, autoritățile locale promit că va fi gata și cea de-a doua, unde pot fi parcate aproximativ 100 de autoturisme.

”Am finalizat o parcare de 40 de locuri în zona de mijloc a orașului și am început lucrările la cea de-a doua, unde zicem noi că vor fi aproximativ 100 de locuri. Oamenii nu aveau unde să-și lase mașinile decât pe trotuar sau pe spațiile verzi. Acum le-am creat condiții și sperăm să nu mai vedem mașini parcate la întâmplare, pentru că nu o să mai acceptăm așa ceva”, a spus primarul Cosmin Morega.

În perioada următoare se va trece și la refacerea și amenajarea spațiilor verzi, în așa fel încât la primăvară totul să arate impecabil. ”O să pregătim acum spațiile verzi, ca în primăvară să punem gazon și să amenajăm așa cum trebuie. O să amplasăm și un complex modern de joacă, dotat cu tot ce este necesar ca cei mici să petreacă timp de calitate și în siguranță. O să mai punem și aparate de fitness, dar o să înlocuim și tot mobilierul stradal”, a mai spus Cosmin Morega.

Vizualizări: 4,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: