Cîțu, reclamat la DNA de Declic

Reprezentanții comunității Declic anunță că vor depune, în cursul zilei de vineri, o plângere penală împotriva premierului Florin Cîțu și a fostei consiliere Mioara Costin.

 

„Denunțul pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu va fi depus la registratura Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Structura Centrală”, mai precizează reprezentanții Declic într-un comunicat.

Consilierul premierului Mioara Costin, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, în urmă cu o săptămână, în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîţu a precizat, sâmbătă, că demisia Mioarei Costin din funcţia de consilier de stat nu este o recunoaştere a autenticităţii documentului cu antetul Guvernului privind strategia sa din campania internă a PNL. El a mai explicat că demisia acesteia a fost un act unilateral şi că Mioara Costin „şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu”.

Practic, Mioara Costin era plătită la guvern ca să lucreze pentru campania politică a lui Cîțu. Pesediștii au amintit și ei că Dragnea a făcut pușcărie pentru că două salariate de la Protecția Copilului lucrau de fapt la sediul PSD.

Vizualizări: 1,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: