Ciurel s-a prins că n-are nicio treabă cu politica

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, pare că s-a resemnat că nu ocupă un loc eligibil pe lista PSD la alegerile parlamentare. Mai mult, Ciurel spune că politica este peste capacitatea lui de înţelegere.

Ciurel a declarat joi la un post de radio local că nu ştie ce i-a venit să se bage şi el în politică, dar și-a dat seama acum că este mult peste capacitatea lui de înțelegere. ”Îmi este foarte greu să comentez, eu fiind aproape un intrus în zona asta politică. Acum realizez și eu că m-am băgat ca musca-n lapte într-o treabă mult peste capacitatea mea de a înțelege. Indiferent de ce vom spune şi aşa, locomotiva principală tot Călinoiu era, indiferent ce s-ar spune despre el”, a declarat Laurențiu Ciurel, fostul manager al CEO.
Cât despre scoaterea lui Ion Călinoiu de pe lista de la Senat, Ciurel vede în asta un scenariu. „Scoaterea lui bruscă din joc pare să facă parte dintr-o înțelegere, să nu luăm cumva prea mult în Gorj, să nu supărăm pe cineva. În loc să avem o situaţie de mobilizare generală vedem mișcări centrifuge, fiecare zonă are nemulţumiţii ei”, a declarat Laurențiu Ciurel la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: