Ciurel, susţinut politic să ajungă manager privat la CE Oltenia

Preşedinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, crede că Laurenţiu Ciurel este cea mai potrivită persoană care să conducă activitatea Complexului Energetic Oltenia, adică să fie selectată de firma care alege managerul privat. Şeful judeţului se bucură de faptul că sediul instituţiei a fost mutat la Târgu Jiu, însă se teme ca nu cumva această măsură să reducă numărul locurilor de muncă. Călinoiu spune că, în prezent, reprezentanţii CEO poartă negocieri pentru a cumpăra clădirea Distrigaz.

Laurenţiu Ciurel se bucură în continuare de susţinerea lui Ion Călinoiu pentru şefia Complexului Energetic Oltenia. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj consideră că Ciurel este persoana cea mai potrivită pentru a susţine proiectele privind creşterea indicatorilor economici. “Îl susţin în continuare pe Ciurel pentru conducerea CEO, fără nici un fel de problemă. Laurenţiu Ciurel este persoana cea mai potrivită pentru a susţine un proiect privind creşterea indicatorilor economici”, a declarat Ion Călinoiu.

Şeful judeţului este convins că la Complexul Energetic Oltenia va exista o deschidere mult mai mare faţă de  presă odată cu mutarea sediului la Târgu Jiu, însă se teme ca nu cumva această măsură să aibă ca efecte dispariţia locurilor de muncă. “Nu-mi vine să cred ochilor, dar mutarea sediului CEO la Târgu Jiu este o mare realizare. Fiind mai aproape de noi, cred că va exista o deschidere mult mai mare faţă de presă, iar astfel informaţiile vor ajunge la cetăţeni în timp util. Nu vrem ca mutarea sediului CEO să producă efecte precum dispariţia locurilor de muncă”, a declarat Călinoiu.

Acesta a mai precizat că, în perioada imediat următoare va fi modificat sediul CEO, menţionat în Registrul Comerţului. “În documente sediul CEO este trecut la SNLO, însă în perioada următoare se va face o modificare la Registrul Comerţului, sediul urmând să fie în clădirea Distrigaz”, a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean. 

NEGOCIERI

Potrivit şefului judeţului, în momentul de faţă, reprezentanţii CEO poartă negocieri cu cei de la Distrigaz în vederea achiziţionării clădirii. “Deocamdată, Complexul Energetic Oltenia va plăti chirie pentru clădirea Distrigaz, o chirie mult mai mică decât costurile pe care le-ar fi impus mutarea Diviziei Miniere la Rovinari. Din câte ştiu eu, la Complexul Energetic Oltenia există intenţia de a cumpăra spaţiul, iar cei de la Distrigaz sunt interesaţi să vândă”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: