Clădiri noi, aceeași problemă. Plouă peste tot!

Lucrările de mântuială par să fie la ordinea zilei în Târgu Jiu. O recunoaște chiar și primarul Marcel Romanescu, nevoit acum să caute bani de reparații după ce a constatat că plouă în mai multe obiective recent reabilitate. Cel mai elocvent exemplu este Sala Sporturilor. Inaugurată anul trecut, în Sala Sporturilor a plouat aproape mereu și nici până acum nu a fost rezolvată problema. O ploaie mai serioasă le dă emoții și actorilor de la Teatrul "Elvira Godeanu", pentru că și acolo s-a infiltrat apa.

După experiența neplăcută de la Sala Sporturilor, primarul Marcel Romanescu speră să nu fie probleme similare când va fi dat în folosință și stadionul din oraș. În Sala Sporturilor, au mai fost sesizate probleme și constructorul a fost chemat des la Târgu Jiu să repare greșelile. „Nu vreau să se repete situația și la stadion, mai ales că acum nu mai suntem constrânși de acest termen. Sunt obiective care necesită acum modificări pentru că n-au fost bine făcute. N-am avut posibilitatea să intrăm pe stadion până acum. Am cedat suprafața Companiei Naționale de Investiții. Noi suntem proprietari, dar sunt anumite reguli. Nu aș vrea ca cineva de la CNI să ne impute anumite probleme care ar putea să apară pe stadion”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Sala Sporturilor și hala din Piața Centrală nu sunt singurele investiții noi pe unde plouă. Și la Teatrul Dramatic au început să apară probleme asemănătoare chiar dacă au fost făcute reparații. “La Teatru, sunt ceva probleme după precipitațiile căzute în ultimele zile. S-a infiltrat apa pe o anumite zonă, de la scenă. A plouat. Nu foarte mult. S-a infiltrat apa pe anumite zone. Avem probleme de la început cu construcția realizată. Am și discutat cu reprezentanții Direcției Tehnice să vadă exact ce se întâmplă. În trecut, din păcate, lucrarea de mântuială era o artă. Trebuia să faci lucrarea și, ulterior, să-ți dai seama că e o lucrare de proastă calitate”, a mai adăugat Romanescu, la Gorj TV.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: