Instala sisteme de alarmă fără a avea licență. Dosar penal!

Poliţişti gorjeni din cadrul Serviciului de Ordine Publică  s-au sesizat cu privire la faptul că, în perioada  2014 – 2019, o societate comercială din Târgu Jiu a desfăşurat activităţi de întreţinere a sistemelor electronice de securitate în comuna Peştişani, în baza unui contract de prestări servicii.

"Din accesarea Registrului Naţional cu Evidenţa Societăţilor Specializate în Sisteme de Alarmare Licenţiate, existent pe site-ul Poliţiei Române, a rezultat faptul că societatea comercială respectivă nu figurează ca având licenţă de funcţionare aflată în valabilitate, nedeţinând în acest sens licenţă pentru desfăşurarea activităţilor de instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei sau a componentelor acestora", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfăşurare în scop comercial de activităţi de întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei fără licenţă de funcţionare prevăzută de lege, conform Legii 333/2003 privind Paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. (M.M.)

Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: