Claudiu Alionescu rămâne antrenorul baschetbaliștilor de la CSM Târgu Jiu

Antrenorul echipei locale de baschet a CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, va conduce banca tehnică a gorjenilor şi în noul sezon din LNBM. Şeful secţiei de baschet a CSM, Adrian Roşu, a dat asigurări că se va continua cu acelaşi antrenor.

Claudiu Alionescu a fost, în ultimul sezon, secund al fostului tehnician Jordanco Davitkov şi apoi antrenorul principal al CSM Târgu Jiu. Cu el pe bancă echipa din Târgu Jiu a încheiat sezonul pe poziţia a 12-a în LNBM  iar conducerea clubului dă asigurări că va continua cu acelaşi antrenor şi în noul sezon care va începe în toamnă. „Am pornit la drum cu acest gând și vrem să lucrăm tot cu Claudiu Alionescu. Căutăm jucători împreună. Componența staff-ului tehnic va rămâne cu siguranță aceeași. Nu ne-am gândit să aducem pe altcineva. Au făcut o treabă bună după plecarea lui Jordanco Davitkov și sper să reușim să ne menținem pe aceeași linie și în campionatul următor”, a spus expertul sportiv Adrian Roșu la Accent Tv. Claudiu Alionescu îşi dorea să păstreze majoritatea jucătorilor cu care a încheiat sezonul din acest an dar acest lucru nu mai este posibil pentru că o mare parte au plecat deja. „Sincer, eu mi-aş dori să rămână un nucleu de jucători, pentru că este mult mai uşor pe ceva ce este deja clădit decât să o luăm de la zero. Suntem pregătiţi pentru orice situaţie. O să încercăm să ne creăm un plan de bătaie aşa cum ştim mai bine. Depinde şi de jucători dacă vor să se întoarcă la Târgu Jiu, dar şi de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie”, spunea Alionescu la încheierea sezonului.

În prezent conducerea clubului lucrează pentru lotul ce se va constitui în noul sezon şi a început deja semnarea contractelor. Lotul urmează să fie finalizat până în luna august când este programată reunirea echipei de baschet.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: