Pe 11 noiembrie incepe Black Friday-ul Covoarelor la Startdecor

Editia numărul 7 a super-reducerilor la covoare ia startul in acest an pe data de 11 noiembrie, conform reprezentantilor celui mai mare vanzator de covoare online din Romania, magazinul Startdecor. Evenimentul Black Friday sau vinerea neagra asa cum mai e el denumit, este cel mai asteptat din an pentru vanatorii de reduceri din mediul online indiferent de categoria produsului dorit. Majoritatea magazinelor online au inceput sa pregateasca strategia de vanzare pentru acest an, iar unii dintre marii retaileri chiar au anuntat care vor fi produsele vedeta din vinerea neagra si cand se va organiza ea in 2022.

Ce o sa gasesti online in shop-ul Startdecor de Black Friday?

Reduceri și doar reduceri, cuprinse între 5 și 50% față de prețul lor inițial. Echipa Startdecor a menționat că reducerile se aplică la toate colectiile de covoare din portofoliu, însă mai multe detalii urmează să apară în curând despre Blackfriday-ul covoarelor 2022.

Pentru moment, ora de începere a reducerilor este secretă. Motivele țin doar de tehnică și se află în strânsă legătură cu stabilitatea serverelor asta, deoarece numărul mare de cumparatori si amploarea fenomenului de reduceri online au condus în trecut la blocarea lor.

Si daca inca nu ai pregatit lista de cumparaturi, atunci tot ce trebuie să faci e să accesezi chiar acum magazinul online Startdecor.ro și să descoperi ce covor se potrivește cel mai bine locuinței tale. Îți recomandăm să îți faci un cont de client și să alegi apoi produsele favorite cât mai repede cu putință.

Startdecor este prezent in mediul online din Romania inca din anul 2017, iar incepand cu anul 2021 a inceput expansiunea la nivel european prin comercializarea produselor sale in Ungaria in cadrul magazinului online Startdecor.hu.

Pe langa covoare, mai comercializeaza si tapet, seminee electrice, mobilier pentru baie si produse sanitare, iar numarul de cumparatori depaseste anual circa 5000 de persoane.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: