Clubul Pandurii, obligat să-şi caute alt teren

Infrastructura deficitară din Liga 1 creează probleme în perspectiva programării meciurilor din ultima etapă a sezonului regulat. Una dintre partidele CS U Craiova - Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Târgu Jiu - Dinamo se va disputa, cel mai probabil, la Bucureşti.

Concret, cele două jocuri cu implicaţii în lupta pentru play-off trebuie să se dispute la aceeaşi oră, în nocturnă. Atât Craiova, cât şi Pandurii pot îndeplini această condiţie doar dacă joacă pe teren propriu la Severin, un lucru care nu este posibil.

Astfel, una dintre cele două formaţii trebuie să cedeze şi să accepte să joace la Bucureşti, pe Arena Naţională. "Dacă nu schimbă Pandurii, noi avem varianta Bucureşti. Nouă ne-ar conveni Severinul, am fi mai aproape, la noi, în Oltenia. Vom vedea, conducerea ştie cum se va organiza. Au fost ceva discuţii, dar fără a se ajunge la un rezultat", a spus antrenorul Craiovei, Gheorghe Mulţescu, la "Digi Sport Matinal".

La rândul său, prezent în studioul Digi Sport, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, susţine că alb-roşiii ar accepta să joace împotriva gorjenilor în Capitală, indiferent dacă e vorba de Arena Naţională sau de stadionul din Ştefan cel Mare. "Dacă cei de la Pandurii sunt de acord să vină pe Arena Naţională, suntem de acord să schimbăm. Rămâne de văzut. Noi am fi de acord să jucăm la Bucureşti. Dacă cei de la Pandurii vor, jucăm şi pe Dinamo, nicio problemă", a precizat oficialul dinamovist.

Vizualizări: 1,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: