Caută medici care să nu se sperie de noua aparatură

O parte din aparatura cumpărată de Consiliul Județean Gorj cu bani europeni pentru spitalul din Târgu Jiu stă încă nefolosită. 14 milioane de lei a costat investiția prin care a fost dotat Ambulatoriul unității medicale cu aparate de ultimă generație.

Managerul spitalului, Gigel Capotă, a dezvăluit că au fost chiar și neînțelegeri cu medicii care ar fi refuzat să le folosească, așa că s-a văzut pus în situația de a căuta alți doctori care să vină la Târgu Jiu și să știe să folosească aceste aparate.

La Neurologie, de exemplu, s-a negociat deja cu un medic tânăr care să vină aici. “Aparatura din Ambulatoriu este pe fonduri europene. Eu mi-am luat toate măsurile să găsesc medici cu competențe și să le punem în funcțiune pe toate. Aparatele nu sunt folosite la capacitatea pe care mi-aș dori-o eu. Atunci a trebuit să am mai multe ședințe în Comitetul Director. Am luat o măsură foarte clară. Eu nu mai accept că nu vrea X sau că nu vrea Y. De exemplu, pe aparatura medicală de la Cabinetul Neurologie o să aduc un medic tânăr să lucreze pe ea. Unde nu am medici cu competențe, aduc medici tineri”, a explicat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 3,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: