Clujenii îşi fac griji pentru meciul cu Pandurii

Preluaţi de antrenorul Sorin Cârţu şi echipa sa tehnică, Pandurii au şi plecat ieri spre Cluj, acolo unde azi continuă pregătirea şi mâine seară vor juca cu liderul campionatului. Pandurii au susţinut azi un ultim antrenament la Târgu Jiu plecând după masa de prânz, Sorin Cârţu stabilind de aseară programul echipei. Jocul se anunţă extrem de dificil pentru Pandurii dar dacă ar fi să se continue tradiţia, aceştia pot obţine un rezultat pozitiv pentru că au fost de patru ani continuu naşii CFR-ului pe terenul de la Cluj dar şi pentru că, după statistici, Cârţu nu a pierdut primul meci la nici o echipă la care a antrenat.

Seria de rezultate de egalitate înregistrate de cei de la CFR în acest debut de retur şi faptul că jocul echipei nu străluceşte îi face pe clujeni să nu privească liniştiţi confruntarea cu Pandurii din acest week-end. Deja conducerea CFR-ului îşi face griji pentru obiectivul din acest sezon preşedintele Iuliu Mureşan declarând că dacă echipa va juca la fel va prinde cu greu locul cinci. Neoficial deja se caută înlocuitor pentru antrenorul Mandorlini ştiut fiind faptul că de fiecare dată CFR a schimbat antrenorul după meciul cu Pandurii. Revenirea lui Cârţu pe banca echipei gorjerne dă frisoane în plus celor de la CFR, antrenorul pandurilor reuşind anul trecut să ia patru puncte celor de la CFR.

Şi acum Cârţu e încrezător într-un rezultat pozitiv chiar dacă joacă cu liderul Ligii I: „Am speranţe într-un rezultat pozitiv la CFR. Sper să mă ajute şi echipa să rupem acest parcurs negativ din debutul returului. Normal că aş fi vrut să joc contra altei echipe, toată lumea vrea un program lejer dar acesta este, trebuie să jucăm şi cu ei. Dacă mă gândesc bine de când am plecat a tot fost un program lejer şi rezultatele n-au fost bune”.

Chiar dacă statistic Pandurii stau mai bine în confruntările directe cu CFR, Cârţu nu se bazează pe trecut şi nu se gândeşte nici la faptul că adversarul are probleme: „Trecutul e bun dacă ştii să-l actualizăm. Atunci are valoare, nu te încălzeşte cu nimic să trăieşti din trecut. Ce dacă ai mâncat ieri, azi nu mai mănânci- Sincer nu mă gândesc la momentele grele ale CFR-ului, noi trecem prin momente mai grave decât ei”.

La un astfel de meci oricine s-ar mulţumi şi cu un punct mai ales în situaţia de acum a celor de la Pandurii care de trei etape tot ia câte un punct care îi ajută să mai respire. „Acum orice punct adus la zestrea mică de puncte e binevenit. Dar, trebuie să avem şi şansă să dăm şi goluri. Nu-mi aduc aminte ca echipa asta să beneficieze şi ea de autogoluri. Am stat acum acasă şi am văzut unele goluri de te închini. Incredibil de ce cadouri au parte unii- Noi niciodată nu am primit asemenea cadouri, tot ce am obţinut a fost pe munca noastră”, a constatat Cârţu care şi-a reintrat foarte bine în rolul de antrenor ca şi cum n-ar fi fost plecat deloc de la Pandurii. Meciul dintre CFRR şi Pandurii este programat sâmbătă de la ora 17:00, urmând să fie transmis în direct de către Antena 1.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: