Raskovic, Martinovic, Stromajer şi Hidişan, zburaţi la Pandurii 2

Măsurile de a trimite unii jucători la echipa a doua au fost puse în aplicare ieri după o nouă serie de discuţii între jucători şi conducerea clubului. Astfel, patru dintre jucătorii din lot, fundaşul Martinovic, atacanţii Raskovic şi Stromajer, precum şi mijlocaşul Hidişan, se vor antrena de azi cu echipa a doua. Cei patru nu fac parte din lot pentru meciul viitor, antrenorul Liviu Ciobotariu fiind cel care a decis să meargă să se pregătească cu echipa a doua.

Măsura s-a luat în prezenţa preşedintelui Marin Condescu care a explicat că nu e vorba de ceva special ci doar de măsuri disciplinare contra unor jucători care nu au avut realizări la ultimele jocuri din campionat. „Nu e nimic special, şi cu alte ocazii au fost trimişi jucătorii care nu făceau parte din lot la echipa a doua. Şi Tilincă a fost la echipa a doua şi nu a fost ceva special, nu a intrat atunci în vederea antrenorului”, a explicat oficialul precizând că în cazul lui Martinovic, care nu a evoluat la meciul cu Universitatea e vorba de un cartonaş galben primit la meciul cu FC Vaslui. Din cauza acelui cartonaş fundaşul nu a mai jucat la meciul cu Craiova, el fiind avertizat anterior că nu are voie să fie avertizat pentru că va fi suspendat. Raskovic şi Stromajer au fost trimişi la echipa a doua pentru că nu au marcat la ultimul meci, preşedintele fiind extrem de categoric în cazul lor: „Când sunt în tribună lângă mine zic că rup dacă intră să joace iar în teren stau ca lemnele. Raskovic a dat un gol la fel în acest sezon la fel ca şi Cardoso. Care mai e atunci diferenţa dintre un atacant şi un fundaş- Situaţia lui Hidişan este aceeaşi, ce a jucat el cu Craiova-”

Antrenorul Liviu Ciobotariu a explicat că trimiterea celor patru jucători la echipa a doua este doar o măsură temporară putându-se reveni asupra acesteia: „Nu aş vrea să comentez prea mult această decizie pentru că din punctul meu de vedere este doar o măsură temporară aplicată împotriva jucătorilor. Ei nu au fost excluşi din lot, ci doar trimişi temporar la echipa a doua a Pandurilor pentru că, cel puţin pentru meciul următor, nu voi apela la serviciile lor. Aşa s-a mai întâmplat şi cu Arrieta şi cu Tilincă, deci nu este o hotărâre definitivă. Oricum este o decizie luată împreună cu preşedintele Marin Condescu”.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: