Coco Păun: Vreau să-mi protejez familia

Coco Păun a povestit în această seară la Canal D că Bianca Drăguşanu a avut trei accidente de maşină în perioada 2000-2010, explicând astfel semnele pe care le are, care nu ar fi în urma maltratării. Păun a spus că Bianca îşi face publicitate, ceea ce el nu are nevoie, pentru că are o familie şi este foarte liniştit. Coco Păun a spus că are imagini datate din care rezultă că în fiecare an s-a întâlnit cu Bianca Drăguşanu, menţionând că are şi mesaje de la aceasta.

Păun a spus că vrea să-şi protejeze familia şi să se termine acest scandal. "Mama Biancăi a părăsit-o pe ea şi pe sora ei la şase ani, lăsându-se în grija tatălui. Nu are dreptul să vorbească", a spus Păun, care spune că Bianca îşi face publicitate.

Psihologul Biancăi a povestit că ştie de la ea că ar fi fost bătută cu bâtele de noaptea până dimineaţa, pe un câmp pustiu, după care într-o maşină i s-a dat cu portiera peste picioare. Coco Păun a spus că "sunt filme" şi că la o singură lovitură cu portiera peste picioare, s-ar produce fracturi. "O relaţie cu Bianca Drăguşanu este un blestem foarte mare", a spus Păun. "Avem posibilitatea să aducem probe, să afle toată ţara cine e Bianca Drăguşanu", a spus Coco Păun.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: