Festivalul berii, în premieră la Ţicleni

Distracţie şi voie bună se anunţă weekend-ul acesta la Ţicleni. Pentru prima dată în istoria oraşului se va serba festivalul berii. Iniţiativa aparţine formaţiei locale Triton, care s-a ocupat de organizarea evenimentului. În cadrul celor două zile de petrecere, sunt aşteptaţi să concerteze solişti şi trupe precum Maria Loga, Bordo sau Xonia.

Manifestările prilejuite de prima ediţie a festivalului berii vor debuta sâmbătă pe stadionul din oraş, unde vor susţine momente artistice Roberta Crintea, Nicuşor Micşoianu, Valencio, Maria Loga, Bordo şi o trupă de dans. Autorităţile locale din Ţicleni spun că nu vor percepe taxe pentru comercianţii care vor veni cu mici, bere şi alte produse. „La Ţicleni este prima ediţie a festivalului berii. Primăria Ţicleni nu suportă niciun leu pentru artişti sau pentru organizare. Organizatorii sunt formaţia Triton. Nu vom lua chirie la societăţile care îşi vor desfăşura activitatea pe stadion. Manifestările se vor desfăşura la stadion pe 29 şi 30 iunie. Comercianţii şi cetăţenii sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare”, a declarat Radu Constantin, primarul din Ţicleni.

Zi de spectacole se anunţă şi duminică, cu începere de la ora 16, când pe stadion vor interpreta soliştii şi formaţiile: Olguţa Berbec, Oana şi Alex (juniorii Triton), Adina Roşca, Luminiţa Ţicleanu, Triton, Xonia şi trupa de dans.

Pentru desfăşurarea evenimentului, consiliul local din Ţicleni a pus la dispoziţia organizatorilor: tensiune, apă curentă pentru comercianţi, maşina de pompieri, echipaje ale poliţiei locale, cazarea şi masa pentru artişti.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: