Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Coliva din grau cu multa nuca: reteta maicutelor de la manastire

Ce se intampla cand mananci coliva din grau cu multa nuca: beneficii si reteta de coliva ca la manastire.

Desi in general este asociata cu evenimente triste, impartindu-se in general cu ocazia trecerii in nefiinta a apropiatilor, coliva este un desert foarte gustos, care are si multiple beneficii pentru sanatate.

Iata cateva dintre lucrurile mai putin stiute despre coliva din grau.

Coliva din grau cu nuca: de ce e bine sa o mananci

Coliva este facuta in general din grau sau arpacas, care are un continut extrem de ridicat de minerale si aminoacizi. Consumul regulat de coliva combate astfel anemia, protejeaza inima de boli si afectiuni si ajuta in tratarea durerilor musculare.

Coliva este un aliment bogat si in magneziu si fosfor. Consumul de coliva previne astfel boli ale inimii precum aritmia si bradicardia, deoarece previne depunerea grasimilor pe vasele de sange.

Coliva din grau cu multa nuca: afla aici reteta ca la manastire.

Vizualizări: 1,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: