Comisarii Gărzii Financiare au verificat localurile din Motru

Comisarii Gărzii Financiare au luat la verificat locaţiile de alimentaţie publică din Motru, fiind vizate în special barurile şi discotecile. Agenţii economici aşteptau sâmbătă seara clienţi, nicidecum vizita comisarilor Gărzii Financiare. Pentru că agenţii economici au fost luaţi pe nepregătite organele de control au găsit o serie de nereguli pe care le-au sancţionat cu amenzi contravenţionale.

Nu au fost verificate decât trei localuri pentru că vestea cum că cei de la Garda Financiara controlează locaţiile de alimentaţie publică s-a răspândit foarte repede, iar agenţii economici au închis şi au plecat acasă. Cei care nu am mai apucat să facă acest lucru au fost nevoiţi să primească vizita comisarilor. Agenţii economici verificaţi nu foloseau casa de marcat sau deţineau mărfuri pentru care nu aveau acte de provenienţă. „Se pare că şi în Motru este viaţa de noapte. Noi am organizat o acţiune de verificare a agenţilor economici din această zonă. Nu am apucat decât să intrăm în trei localuri, pentru că restul au fost închise imediat ce s-a aflat că suntem în Motru. Am găsit şi ceva nereguli. Unul dintre agenţi economici nu deţinea acte de provenienţă pentru o anumită cantitate de produse şi am fost nevoiţi să confiscăm contravaloarea mărfii care este în jur de 1800 de lei şi să aplicăm o amendă de 6000 de lei. Un alt agent economic verificat nu folosea casa de marcat şi i s-a aplicat o amendă de 2000 de lei. Un alt treilea agent economic este din altă localitate”, a declarat comisarul şef Florin Ninu.

În primă fază angajaţii şi patronii nu au vrut să prezinte toate documentele comisarilor însă aceştia au intrat în posesia lor în cele din urmă.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: