Comună din Gorj, împânzită de camere de supraveghere

Un primar din Gorj a decis să monteze camere de supraveghere în zonele din comună care se umpleau frecvent de gunoaie. Zonele vizate de edilul din Albeni sunt intrările spre râul Gilort. Cei care vor fi prinși pe picior greșit vor fi amendați.

De săptămâna viitoare, camerele care au fost montate deja la intrările spre râul Gilort care traversează comuna Albeni vor deveni funcționale. Pentru acest proiect, Primăria Albeni a cheltuit aproape 20 de mii de lei. “Am pus camere la toate intrările către Gilort. Am făcut licitație. Am avut un buget de aproape 30 de mii de lei, dar după ce am primit ofertele, toată cheltuiala a fost undeva în jurul sumei de 19 mii de lei. Aș vrea să pun camere de supraveghere în toată comuna până închei mandatul”, a explicat Ionuț Stan, primarul din Albeni.

Camere nu au fost puse doar pentru a-i prinde în flagrant pe localnicii care nu păstrează curățenia ori poluează mediul, ci și în cele două parcuri din comună. „În câteva zile, camerele vor deveni funcționale. Voi monta și plăcuțele cu amenzile pe care le riscă cei care aruncă gunoaie și o informare că este spațiu supravegheat video. Sunt camere și în parcurile de joacă pentru copii. În total, am montat, până acum nouă camere”, a mai declarat Ionuț Stan.

Vizualizări: 5,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: