Comuna în care mașinile pot merge noaptea cu farurile oprite

Tot mai multe primării din Gorj aleg să investească în iluminat pe led-uri. Autoritățile locale susțin că, în acest fel, fac și economie la bugetul local, dar și localnicii sunt încântați. La Roșia de Amaradia, au fost montate sute de led-uri în stâlpi, iar primarul se declară mândru de investiție. „Poți merge cu farurile oprite noaptea”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Iluminatul a fost schimbat în toată comuna. Sute de becuri au fost înlocuite. „Avem în derulare și o investiție de modernizare a iluminatului public în toată localitatea. S-au montat becuri cu led, 800 de bucăți. Am primit foarte multe felicitări de la oamenii din comună. nu mă așteptam la un asemenea impact. Au apreciat oamenii această investiție mai bine decât o alimentare cu apă sau o modernizare a unui drum”, a spus primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Primarul se bucură că așa face și economie la factura de electricitate. „Dacă ajungeți noaptea pe la noi prin localitate, constatați că puteți merge cu mașina cu farurile oprite. Se vede aproape ca ziua. Cred că și dușmanii mei apreciază această investiție pentru că este una reușită pentru comunitate”, a mai adăugat Cotojman, la Radio Accent.

Vizualizări: 4,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: