Concurs în martie pentru postul de director

Noul manager al spitalului din Târgu Jiu va fi desemnat în această primăvară. Luna viitoare va avea loc concursul pentru ocuparea postului de manager al unității medicale, după ce a fost anulat cel din ianuarie din cauza unui posibil conflict de interese. În primă fază, trei candidați și-au depus dosarele. Este vorba de Dumitru Vienescu, Tiberiu Tătaru și Emil Grigore.

Comisia de examen urmează să stabilească data la care va avea loc concursul. „Concursul, cel mai probabil, va fi în luna martie. În această săptămână, va fi gata regulamentul. Se vor întâlni în ședință, vor aproba regulamentul, condițiile de înscriere așa cum spune legea, calendarul și apoi va fi publicat”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Concursul a fost anulat luna trecută. S-a stabilit atunci că secretarul comisiei de examen ar fi intrat în conflict de interese cu unul dintre candidați. În total, trei persoane și-au depus atunci dosarul pentru postul de director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de actualul manager interimar, Dumitru Vienescu, de fostul manager al spitalului, Tiberiu Tătaru, și de managerul spitalului din Novaci, Emil Grigore.

Rămâne de văzut dacă aceștia își vor depune, și de această dată, dosarele de candidatură împreună cu planul lor de management. Pentru spital, urmează o perioadă grea în care se decide soarta în privința acreditării.

Vizualizări: 2,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: