Concurs de pescuit pe Jiu. Premii!

Pescarii gorjeni, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj, sunt invitaţi la începutul lunii iulie la un concurs de pescuit. Competiţia se va desfăşura pe Jiu, în zona Insuliţei din municipiul Târgu Jiu. Organizatorii au dublat anul acesta fondul de premiere.

Concursul de pescuit destinat membrilor afiliaţi ai AJVPS Gorj va avea loc în data de 1 iulie, pe Jiu. Pescarii sunt aşteptaţi la ora 06:00, iar înscrierea în concurs se va face pe loc. Asociaţia organizează anual un concurs de pescuit pentru membrii săi şi, de regulă, se înscriu câteva zeci de concurenţi. Pescarii vor fi premiaţi în funcţie de cantităţile de peşte pe care îl vor prinde. Va mai fi acordat un premiu şi pentru cea mai mare captură.

„S-a stabilit premierea primilor trei clasaţi, cu excepţia celei mai mari capturi, la care vom acorda un alt premiu. Vor putea pescui speciile care populează la noi, crap, caras şi altele. Aşteptăm în jur de 20 de participanţi. De obicei vin din zona Turceni, Rovinari, din zonele de jos, unde sunt cele mai bune şi profitabile zone pentru pescuit. Premiile sunt mai mari decât anul trecut. Sunt în funcţie de bugetul pe care îl avem”, a declarat Sorin Birceanu, directorul AJVPS Gorj.

Pescarul care va prinde cea mai mare cantitate de peşte va primi 250 de lei. De asemenea, cel care se va clasa pe locul al II-lea va pleca acasă cu 200 de lei, iar cel de pe locul al III-lea cu 150 lei. Premiul pentru cel mai mare peşte prins va fi de 100 de lei. Participanţii vor putea pleca acasă cu peştii pe care îi vor prinde, au transmis reprezentanţii AJVPS Gorj. Mai mult decât atât, organizatorii vor acorda câştigătorilor şepci sau unelte de pescuit.

AJVPS Gorj administrează cam toate luciile de apă din judeţ şi numără circa 2000 de membri pescari.

Vizualizări: 2,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: