Pregătiri de zor la Stejari pentru ziua comunei. Nouă artişti vor fi pe scenă!

Petrecere mare se anunţă luna viitoare în comuna gorjeană Stejari. Autorităţile locale au început deja pregătirile pentru organizarea Zilelor Comunei, eveniment ce va fi marcat în 20 şi 21 iulie. Administraţia locală va aduce şi de această dată o mulţime de artişti pentru a-i încânta pe cetăţenii comunei, de ziua lor. Circa 3.000 de participanţi din localitate şi din comunele limitrofe sunt aşteptaţi să petreacă în Dealul Ronghi.

Manifestările de Zilele Comunei Stejari se află anul acesta la cea de-a IX-a ediţie. Chiar dacă mai este destul timp până ce va debuta acest eveniment, autorităţile locale au început deja să pregătească locul de desfăşurare a manifestărilor. Persoanele care beneficiază de ajutor social au fost mobilizate la curăţirea zonei din mijlocul unei păduri, peisajul fiind unul mirific. Autorităţile au stabilit deja programul pentru a marca acest eveniment important pentru comunitatea locală. „Vom avea cele mai vestite dansuri populare, tinere talente, artişti. Pe data de 21 iulie, vom avea nouă artişti. Este vorba de Cristian Bănăţeanu, Laura Olteanu, Zorina Bălan, surorile Coardă, Ilie Dură, mulţi, mulţi artişti. I-am ales astfel încât să fie pe placul inimii cetăţenilor din comună. Am întrebat cetăţenii ce artist ar vrea să vadă şi să asculte de Zilele Comunei, un fel de sondaj de opinie”, a declarat Robert Păiuşi, primarul comunei Stejari.

Scena din Dealul Ronghi, acolo unde vor susţine artiştii recitalurile, va fi recondiţionată înainte de debutul manifestărilor.    

Cu acest prilej, zeci de comercianţi cu fel de produse alimentare şi non-alimentare vor fi prezenţi la Stejari. Vor fi şi câteva parcuri de distracţii, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mai mari dintre petrecăreţi.

Autorităţile locale anunţă că anul acesta nu vor mai organiza competiţia de rallycross de Zilele Comunei. „Anul acesta am preferat să nu aglomerăm evenimentele într-un timp scurt, drept care am stabilit ca în data de 15 august, de Sfânta Maria, să aibă loc ziua de folk şi raliul. La ziua de folk vor veni cei de la Cenaclul Flacăra, dar şi mulţi alţi artişti, chiar şi din Gorj vor fi câţiva. În ceea ce priveşte raliul, anul trecut am avut din toată ţara. De la Braşov, Piteşti, Ploieşti, din Buzău au venit câţiva, Dolj, Gorj, Vâlcea. Cred că şi anul acesta, dat fiind faptul că ne aflăm la cea de-a doua ediţie, competiţia va fi de anvergură”, a mai precizat primarul Robert Păiuşi.

La prima ediţie a competiţiei de rallycross, în 2017, au asistat peste 500 de cetăţeni din comuna Stejari.

Vizualizări: 7,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: