Concurs la IPJ Gorj: se caută șef!

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a scos la concurs postul de șef al Serviciului de Investigații Criminale. Selecția se va face din sursă internă, iar candidații care se vor înscrie la concurs, trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a putea participa. Reprezentanții instituției anunță că înscrierile se vor face online, până în data de 8 octombrie. Conform anunțului, în „competiție” nu va putea intra orice polițișt, ci doar unul din actuala echipă a Serviciului de Invetigații Criminale.

Cei care „râvnesc” la acest post de conducere vor avea de trecut un interviu. Nota minimă pe care vor trebui să o obțină este 7. Interviul va avea loc la sediul IPJ Gorj, în data de 7 noiembrie.

Câteva din condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participanții la concurs sunt următoarele: „să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să deţină gradul profesional de minim inspector principal de poliţie; să aibă vechime în muncă/din care în M.A.I.: 7 ani/7 ani; să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;  să aibă cel puţin 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu și să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală”, conform anunțului de angajare. 

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: