Concurs pentru un post de șef în Consiliul Județean Gorj

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere de şef serviciu la Serviciul financiar-contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Gorj.

Postul s-a vacantat anul trecut, iar în prezent este ocupat de o persoană desemnată interimar. Confom președintelului Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, până în 2018, postul a fost ocupat de Victoria Ungureanu, actualul director economic.

Candidații la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite în ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, dar și vechime în specialitatea studiilor necesare de minimum 5 ani. Mai trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Cei interesați pot depune candidaturile până în data de 22 aprilie. Concursul va debuta în data de 9 mai, cu proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior candidaților.

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: