Încă un director cu notă mică. Romanescu: Vreau mai multă implicare

Municipalitatea din Târgu Jiu a finalizat procesul de evaluare a directorilor din primărie. Mare parte din directorii plini și adjuncți a primit calificativul maxim la evaluare, excepție făcând Narcisa Cristea, Marian Rotaru, Ermina Pasăre, care au primit calificativul ”nesatisfăcător”, precum și Andi Popescu, care a primit calificativul ”bine”.

Conform primarului Marcel Romanescu, activitatea din 2019 a directorului Direcţiei Turism şi Evenimente Culturale nu l-a convins pentru a-i da calificativul maxim, respectiv ”foarte bine”. ”Am acordat calificativul ”bine” lui Andi Popescu. E un calificativ puțin mai bine cotat decât celelalte (n.red. cele notate cu "nesatisfăcător"), în rest…Îl îndemn să se implice mai mult, asta i-am și spus. Să vă mai multă implicare din partea lui și sper să fie așa. De la "bine", anul viitor să obțină "foarte bine"”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

Evaluarea directorilor și a șefilor de servicii din primăria Târgu Jiu s-a încheiat la finalul lunii martie. Conform primarului Marcel Romanescu, cei trei șefi care au primit calificativul ”nesatisfăcător”, respectiv directorul Direcției Economice, șefa Serviciului Urbanism, directorul Direcției Publice de Patrimoniu nu au contestat până acum rezultatul evaluării. Cei nemulțumiți au la dispoziție 5 zile lucrătoare pentru a depune la primărie contestație la calificativul primit.

Vizualizări: 3,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: