Concurs reluat la spital. A treia oară proba scrisă

Peste 100 de persoane care își doresc să prindă un post de infirmier la spitalul din Târgu Jiu sunt chemate pentru a treia oară la examen. Concursul a fost anulat de două ori pentru că a fost organizat greșit.

Toți cei 103 candidați care și-au depus dosarul pentru a ocupa unul dintre cele cinci posturi de infirmier debutant în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost anunțați când trebuie să se prezinte, din nou, să susțină proba scrisă a acestui concurs. Proba scrisă se va relua în data de 14.03.2019, urmând a se desfășura la Complexul Studențesc Debarcader – Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, este anunțul făcut de conducerea unității medicale.

Cele cinci posturi vacante au fost scoase la concurs la sfârșitul lunii ianuarie. Proba scrisă a fost susținută, până acum, de două ori. Prima dată, a fost anulat concursul pentru că s-a constatat că baremul de corectare era greșit. A doua oară, s-a ajuns la concluzia că au fost puse întrebări din afara tematicii de concurs așa că acest concurs a fost anulat pentru a doua oară și toți candidații sunt rechemați în sala de examen. Rămâne de văzut și dacă se vor mai prezenta persoanele interesate la concurs mai ales că, la reluarea probei scrise, 40 de candidați au absentat.

„Mie mi se pare inadmisibil ce s-a întâmplat. Vorbim de o instituție publică. Nu poți să faci asemenea greșeli la un concurs. Prima dată, ne-a corectat greșit, a doua oară ne-au dat întrebări din afara tematicii. Aveau tematica în față domnii asistenți care ne-au pus întrebările. Nu poți să greșești decât dacă vrei să fie anulat concursul până intră cine trebuie. Eu sunt decisă să merg și a treia oară la concurs. Sunt emoții inutile prin care trecem, să venim de atâtea ori pentru aceeași probă”, a spus una dintre candidate.

Între timp, toate cadrele medicale care s-au ocupat de primele “runde” ale concursului sunt cercetate disciplinar.

Vizualizări: 1,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: