Concursuri la spitalul din Târgu Jiu

Spitalul din Târgu Jiu scoate la concurs în luna decembrie posturile de asistent medical șef la secțiile Endocrinologie, Oncologie Medicală, Cardiologie, ORL, ATI2, Psihiatrie acuți, Laborator analize medicale, Neurologie, Infecțioase, Obstetrică-Ginecologie, Dermato-Venerice, ATI1, Laborator radiologie și imagistică medicală, Urologie și Bloc Operator.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 6 decembrie. Concursul va începe pe 15 decembrie cu proba scrisă, interviurile fiind programate pe 20 decembrie.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Să aibă diplomă de licență în specialitate/ diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/ diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; certificat de membru însoțit de avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau certificat de membru însoțit de adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România, din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului, minimum 5 ani vechime în specialitatea generalist, examen pentru obținerea gradului de principal.

Vizualizări: 2,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: