Anunță o nouă parcare în Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ia în calcul varianta de a realiza o nouă parcare. Aceasta ar putea fi construită vizavi de Complexul Energetic Oltenia, acolo unde trebuia cu mulți ani în urmă să fie construit un nou sediu al Casei de Pensii. Terenul va fi preluat de municipalitate de la Consiliul Județean Gorj.

Fundația este turnată de ani buni, însă proiectul a eșuat, iar lucrările s-au stopat de mai bine de 15 ani. În prezent, spațiul arată ca fiind blocat în timp, însă autoritățile au găsit soluția. Terenul, sub administrarea Consiliului Județean Gorj, va fi predat Primăriei Târgu Jiu. Primarul spune că va lua în calcul realizarea unei parcări supraetajate.

”În perioada imediat următoare preluăm de la Consiliul Județean o suprafață de teren, acolo unde trebuia realizată Casa de Pensii, cel de lângă Complexul Energetic Oltenia. Vom amenaja o parcare pentru cetățenii din zona respectivă, exact pe acel teren. Terenul ne va fi predat cu titlu gratuit, iar parcarea o să fie făcută până în anul 2023. Există o construcție acolo și trebuie făcută o analiză corectă pentru a face o parcare supraetajată”, a spus primarul Romanescu. 

Vizualizări: 3,635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: