Concursuri pentru biciclişti şi concerte. Începe Bike Fest!

Împătimiţii deplasărilor pe două roți sunt invitați să ia parte la o competiție de biciclete. Este vorba de Târgu Jiu Bike Fest, complex de evenimente ce va avea loc în perioada 3-5 august atât în Târgu Jiu, cât și în cartierele Drăgoieni și Prejba.

Bicicliştii îşi vor da întâlnire vineri, 3 august, de la orele 18.00, în Piața Prefecturii, iar de aici vor pleca în caravană pe traseul Calea Eroilor - Calea București - Pădurea Drăgoieni. Ajunși la destinație, participanții vor putea să se înscrie la concursuri, la tombolă, să campeze și să recunoască traseul. De la orele 20.00, în pădurea Drăgoieni va avea loc un concert susținut de formațiile Korsar și Trooper.

Sâmbătă, 4 august, de la orele 13.00, motocicliștii vor pleca din nou în caravană, dar pe traseul Pădurea Drăgoieni - Calea București - Coloana fără Sfârșit - Str. Unirii - B.dul C. Brâncuși - Piața Prefecturii Gorj și retur. La revenire, participanţii vor putea să se înscrie la concursuri și tombolă. Vor avea loc și concursuri funny bike și ForesTrix Bike, o plimbare în ritmul fiecăruia pe traseul de concurs MTB Drăgoieni-Preajba. De la orele 20.00, în pădurea Drăgoieni va avea loc un concert susţinut de trupa The Dreamers și Stema.

Duminică va fi ziua închiderii evenimentului. De la acest eveniment nu vor lipsi nici barmanii de la Old no.7 Brand Târgu Jiu, care spun că vor fi prezenți aici cu cele mai alese vinuri și spumante, dar și cu cea mai bună vodcă.

Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: