Concursuri pentru persoane deja angajate la SPA

Doi dintre angajaţii Şcolii Populare de Artă au susţinut concurs pentru ocuparea posturilor pe care îşi desfăşurau activitatea de mai mulţi ani. Este vorba despre Iani Gârbaciu şi Constanţa Baros, care aşa cum era de aşteptat au fost singurii candidaţi pe posturile lor. Cei doi au promovat proba scrisă săptămâna trecută, urmând ca astăzi să susţină interviul.

Persoane care au dorit să-şi păstreze anonimatul au sesizat redacţiei noastre faptul că Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu a ţinut în secret organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi de execuţie. Asta pentru a putea fi promovate persoanele deja angajate în aceste funcţii de mai mulţi ani. Este vorba despre postul de consultant artistic, ocupat de Iani Gârbaciu, şi postul de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, ocupat de Constanţa Baros. Potrivit directorului Şcolii Populare de Artă, examenele au fost programate încă din luna septembrie. „Totul a fost făcut public. Ambele concursuri au fost programate încă din luna septembrie. Anunţul a fost publicat pe site-ul instituţiei în data de 10 septembrie şi în ziarul „Gorjeanul” din data de 11 septembrie”, a declarat Alexandru Bratu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu.

Nu au contracandidaţi

Pe posturile scoase la concurs de Şcoala Populară de Artă a fost omul şi locul, singurii candidaţi fiind cei care ocupau deja aceste funcţii. „La concursuri putea participa oricine, nu au fost organizate numai pentru persoanele din cadrul instituţiei, însă din nefericire nu a fost depus decât câte un dosar pentru fiecare post. Este vorba despre Gheorghe Aurelian Gârbaciu şi Constanţa Baros. Cele două persoane lucrează de mai mult timp în cadrul instituţiei noastre, ocupând temporar posturile respective, de vreo câţiva ani”, a declarat Alexandru Bratu. 

Gheorghe Aurelian Gârbaciu (Iani), fiul fostului director Viorel Gârbaciu, a concurat pe postul său de consultant artistic, iar Constanţa Baros pe postul de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice. Cei doi angajaţi ai Şcolii Populare de Artă au promovat proba scrisă şi urmează ca astăzi să susţină interviul.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: