Condamnat pentru tentativă de omor

Un bărbat din Gorj a fost condamnat la 4 ani de pușcărie pentru tentativă de omor. El se află deja în arest, de la sfârșitul lunii noiembrie, în penitenciarul de la Craiova.


Victima sa a obținut în instanță daune morale de 20 de mii de lei. „Condamnă pe inculpatul Semen Adrian Mădălin, în prezent aflat în Penitenciarul Craiova, la: 4 (patru) ani închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, h şi n C.pen. (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme; dreptul de a comunica cu victima sau cu membrii de familie ai acesteia şi să se apropie de acestea), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor împotriva victimei Traşcă Dorel”, potrivit sentinței Tribunalului Gorj.

Gorjeanul va rămâne în arest preventiv. Instanța a dispus prelevarea de probe biologice de la inculpat, după rămânerea definitivă a sentinţei, în vederea introducerii acestora în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 1,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: