Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnată pentru furt de energie electrică

Are aproape 70 de ani și a fost condamnată săptămâna trecută pentru furt de energie electrică. Vorbim de o femeie din Vînju Mare, județul Mehedinți, a cărei locuință era branșată clandestin la rețeaua electrică de distribuție stradală.

Femeia a spus că s-a folosit de o prăjină cu ajutorul căreia a agățat un cablu de aluminiu la baza unui stâlp din apropierea locuinței.

Femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare și a declarat că nu are din ce să achite prejudiciul estimat la 9.700 de lei.

Femeia condamnată va trebui să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probațiune Mehedinți și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității. 

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: