Condescu, din nou la Pandurii. Miza: 275.000 de euro până joi!

Ședință cu miză extraordinară marţi la o reuniune a membrilor Adunării Generale a Acționarilor de la Pandurii, printre cei prezenți la discuții fiind și fostul președinte al clubului, Marin Condescu. El a participat pentru prima dată în ultimii trei ani la o întâlnire de acest gen.


Acum, fostul președinte a aflat că situația financiară la club este dezastruoasă, asta deși el era cel acuzat de modul în care a folosit deficitar banii echipei în perioada în care a fost în fruntea clubului. Condescu spune că a avut o discuție inclusiv cu președintele actual al echipei, Narcis Răducan, fiind prima dintre cei doi în condițiile în care Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia a contestat în instanță calitatea lui Răducan de a fi președinte al Consiliului de Administrație. Conform Statutului clubului, funcția respectivă poate fi ocupată doar de un reprezentant al acționarilor.
„Situația la echipă este extrem de gravă pentru că există niște termene limită în care trebuie plătite sume mari de bani pe care nimeni nu le are. Am aflat, de exemplu, că dacă până joi clubul nu face rost de 275.000 de euro va intra pe lista echipelor ce vor fi depunctate din cauza problemelor financiare. Vom vedea ulterior câte puncte pierdem în clasament, dar acesta nu e deloc un lucru bun. Pentru mine a fost prima participare la o astfel de ședință după 3 ani de zile. Am întâlnit persoane noi în structura de conducere a echipei, de la președintele Consiliului Județean, domnul Cosmin Popescu, și până la actualul președinte Narcis Răducan. Pe domnul Răducan chiar l-am întrebat de ce este președinte al Consiliului de Administrație atâta timp cât dumnealui ar trebui să fie președinte executiv, nefiind reprezentantul vreunuia dintre acționari. Tuturor le-am prezentat două documente oficiale, prin care demonstram că la plecarea mea clubul avea în conturi aproape 3.5 milioane de euro și datorii zero către ANAF. Cum s-a ajuns la situația actuală nu cred că vom afla prea curând. Lucrurile sunt extrem de grave și nu cred nici că insolvența reprezintă o soluție”, a declarat Condescu la finalul ședinței de marţi de la Pandurii.

Vizualizări: 8,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: