Pandurii, aproape de desfiinţare: „S-a ajuns la limita răbdării“

Evoluţia pandurilor în Liga I este trecută cu vederea, problemele financiare ale clubului fiind subiectul principal în declaraţiile de presă. CS Pandurii are conturile blocate, iar preşedintele Narcis Răducan atrage atenţia că ar putea fi desfiinţat. „S-a ajuns la limita răbdării“, spune şi antrenorul Petre Grigoraş.

 Narcis Răducan, președintele clubului, anunță că echipa s-ar putea desființa și că au fost blocate conturile clubului. "Am vorbit foarte serios atunci când am spus că suntem la un pas de desființare. Am vorbit foarte serios. Atât timp cât ți se blochează conturile, nu ai bani de salarii și nu ai nicio viziune pentru viitor. E clar că se poate vorbi de desființarea acestui club. Eu sunt alături de jucători şi am o comunicare permanentă cu ei. Am discutat în această perioadă şi i-am rugat să nu ţină cont de probleme şi să joace fotbal aşa cum au făcut-o de fiecare dată“. El a mai spus că sunt jucători care nu au primit banii. „E foarte adevărat că sunt jucători care nu au primit banii sau au primit foarte puţini de la începutul campionatului. Nu s-a pus problema de vreo grevă şi nici de o revoluţie", a spus Răducan la DolceSport.

Pandurii a obţinut un punct din meciul cu Concordia Chiajna, dar antrenorul Petre Grigoraş spune că e din ce în ce mai greu să îi facă pe jucători să dea totul pe teren. Trupa lui Grigoraş a devenit una de mijlocul clasamentului, cu sclipiri din ce în ce mai rare. "Situaţia nu este deloc bună, îmi este greu să-i motivez pe jucători. Nici cei noi nu se aşteptau la asemenea restanţe. S-a ajuns la limita răbdării".

"Situaţia de la club e delicată. Săptămâna asta aşteptăm deciziile. Orice are o limită. Nu ştiu cum aş mai putea să-i motivez. E clar că se va lua o atitudine. I-am motivat cât de cât, dar îmi va fi foarte greu"

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: