Ședință AGA la Pandurii. Cârciumaru: Acţionarii nu au datorii!

Acționarii Clubului Pandurii se reunesc marți pentru a discuta din nou despre problemele financiare ale echipei. Primarul municipiului Târgu Jiu speră ca de această dată să se identifice soluții pentru scoaterea echipei din impasul în care se află. Cârciumaru a mai spus că acționarii au achitat sumele de bani pe care trebuia să le achite.

Întâlnirea acționarilor de la Pandurii ar urma să aibă loc marți începând cu ora 16.00. Primarul Florin Cârciumaru speră că amenințările jucătorilor de nu mai intra pe teren nu vor fi puse în practică. Primarul mai spune că toți membrii acționariatului și-au îndeplinit sarcinile financiare față de echipă. ”O să discutăm în primul și primul rând de situația financiară și alte probleme de organizare. Este o declarație îndreptățită, dar eu sunt sigur că nu se va ajunge aici pentru că de-a lungul anilor Grigoraș a dat dovadă de maturitate în ceea ce privește o situație de acest gen, președintele clubului la fel și sunt sigur că nici jucătorii nu vor recurge la manifestări de acest gen. Nu este adevărat că sunt acționari care nu și-au achitat sumele de bani pe care trebuie să le achite, chiar și CEO și-a achitat ceea ce s-a angajat”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.
Antrenorul echipei de fotbal, Petre Grigoraș, dar și jucătorii echipei au amenințat la finele săptămânii trecute că nu vor mai intra la antrenamente dacă nu se rezolvă probleme financiare ale clubului.

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: