Remiză Pandurii - Concordia Chiajna

Portarul David Lazar a salvat Pandurii la meciul cu echipa Concordia Chiajna, spălându-şi păcatele de la partida cu Viitorul, când a scăpat balonul. Pandurii a remizat cu Chiajna, următorul meci al gorjenilor fiind pe 15 octombrie, cu Botoşani. Pandurii ocupă acum locul 6 în clasamentul Ligii I.
Buleică a avut cea mai mare ocazie a meciului - a șutat în bara porții Pandurilor, în minutul 39. Ilfovenii au fost mai periculoși, mai ales în a doua repriză, care a început cu un șut puternic al lui Grădinaru, care a trecut la doar câțiva centimetri peste poarta lui Lazar (49). Evoluția portarului oaspeților a păstrat un punct pentru gorjeni. A avut reflexe excelente la șutul din apropiere al lui Cristescu (54) și la reluarea de cap din plonjon a lui Constantinescu (65). Pe final, ocaziile mai mari au fost tot de partea Concordiei: Vasiljevic s-a aruncat în fața mingii la șutul lui Roșu (80), iar Pițian a intervenit și el bine la finalizarea lui Pena (84).
Pandurii a terminat meciul în 10 oameni, după ce Obodo - care în sezonul trecut a jucat pentru Concordia - a primit al doilea cartonaş galben și a fost eliminat. (A.A.)

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: