Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condescu, învins la Motru

Minerul Motru a învins cu 2-0 în amicalul disputat acasă cu FC U Ştiinţa Craiova, echipa lui Adrian Mitilelu, unde Condescu a fost numit manager general. Golurile au fost înscrise de Fărcăşanu (min. 6) şi Traşcă (min. 69). Fără a fi ironic, antrenorul motrenilor, Gabi Zahiu, a spus că se vede diferenţa dintre o echipă care a avut un stagiu de pregătire organizat şi una care s-a antrenat prin parcuri. Echipa lui Mititelu nu are acceptul primăriei pentru a se antrena pe „Oblemenco”, iar lipsurile financiare nu i-au permis organizarea unui cantonament. Marin Condescu a înfiinţat o asociaţie a suporterilor Craiovei, care să sprijine echipa în schimbul a o treime din acţiuni, dar se pare că Mititelu nu mai doreşte să cedeze o parte din echipă. Cert este că presa sportivă scrie tot mai des de disensiunile dintre cei doi.

Un amical important a disputat şi Pandurii II, care a învins cu 5-0 Ştiinţa Turceni. Meciul dintre cele două echipe angrenate în liga a III-a i-a avut ca marcatori pe Predescu, Hemidi, Gavrilescu şi Dănăricu, ultimul autor al unei duble. (A.P.)

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: