Horoscop

Valabil pe 27 decembrie

Berbec: Este nevoie să achitaţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Disputele pe tema banilor şi bunurilor administrate în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri vor fi frecvente zilele acestea. Poate că cei din preajmă cheltuiesc prea mult, pe lucruri inutile din punctul vostru de vedere.

Taur: În prima parte a zilei sunteţi ocupat cu treburile de la serviciu. Fiţi prudent, deoarece starea sănătăţii este precară. Evitaţi eforturile fizice şi intelectuale prea mari. Sunt posibile altercaţii atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei de afaceri.

Gemeni: Avalanșa din sfera muncii care se declanșează vă antrenează în activităţi profesionale multiple. Colegii mai mult vă încurcă, iar şefii vă susţin doar moralul. Munca propriu-zisă va trebui să o realizaţi mult şi bine. Vă pot necăji unele afecţiunile vechi.

Rac: O zi cu suişuri şi coborâşuri în sfera relaţiilor sentimentale. Este posibil ca cei dragi să vă ceară prea mult atât din punct de vedere material, cât şi afectiv. Ar fi bine să discutați deschis dorințele persoanei iubite și ale copiilor.

Leu: Contextul astral vă favorizează treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru curăţenia generală, reparaţii curente sau reamenajări interioare. Achiziţionarea unor bunuri de patrimoniu sau planurile de investiţii pe termen lung, în tot ce ține de spațiul locativ, au succes.

Fecioară: Aveţi de făcut multe drumuri pe distanţe scurte. În călătorii puteţi întâlni prieteni sau rude pe care nu le-aţi mai văzut demult. Totuşi, dialogurile cu aceştia sunt tensionate, fie datorită viziunilor diferite pe care le aveţi fiecare despre lume, viaţă şi evenimentele marcante ale vremii, fie gândurile fiecăruia sunt canalizate doar spre treburile personale.

Balanţă: Iar şi iar reveniţi asupra banilor câștigați din munca proprie. În ultima vreme aţi tot cheltuit pentru nevoile celor dragi sau pentru îmbunătățirea condiţiilor de locuit, însă acum a sosit momentul să cheltuiţi şi pentru nevoile voastre. Este rost de câştiguri suplimentare zilele acestea.

Scorpion: Ar fi bine să vă conservaţi energia, fiind cât mai discret în peisajul cotidian. Sufletul şi trupul mai au nevoie de odihnă, aşa încât ascultaţi-le doleanțele. Izolarea în mijlocul mulţimii vă poate aduce informaţii şi concluzii despre oamenii şi evenimentele din preajmă.

Săgetător: Dimineaţă sunteţi orientat către dialoguri cu prietenii, spre prânz starea de spirit se schimbă. În urma celor petrecute zilele trecute, aveţi nevoie de linişte şi singurătate. Se conturează o perioadă în care oboseala îşi va spune cuvântul. Odihniţi-vă, mâncaţi sănătos şi plimbaţi-vă mai mult în aer liber.

Capricorn: Prima parte a zilei este marcată de chestiunile profesionale, în special cele în care jucaţi un rol principal cu multă răspundere şi activităţi de anvergură. Îndepliniţi-vă sarcinile de lucru cu inima deschisă, pentru că deja vi se pregătesc venituri salariale ceva mai mari, favoruri sau condiţii de muncă mai bune.

Vărsător: Strălucirea pe care o emanaţi vă atrage în preajmă mulţi admiratori, dar şi persoane care au nevoie de sprijinul vostru. Mai ales în prima parte a zilei vorbiţi bine, vă puteţi folosi talentele pedagogice cu succes şi astfel sfaturile voastre vor fi de un real folos celorlalţi.

Peşti: Astăzi vă sunt favorizate dialogurile cu persoane aflate în străinătate şi demersurile legate de călătorii. Aveţi prieteni buni, care vă susţin cu sfaturi bune, ba chiar şi cu ajutor material. Ar trebui să lucraţi la rafinarea mentalului, abordând cursuri de lungă durată.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: