Cum arată Cleopatra Stratan la 18 ani

Cleopatra Stratan își surprinde constant fanii în ultimul timp. Cea care odinioară îl aştepta pe Ghiţă la portiţă şi făcea furori printre copii, aste acum adolescentă şi surprinde prin apariţiile sale. Recent a pozat cu decolteul generos la vedere, precizând că de acum este o doamnă.

Apariţia tulburătoare în care Cleopatra Stratan s-a lăsat fotografiată arătându-şi decolteul generos a stârnit numeroase comentarii. Prin apariţiile sale Cleopatra Stratan a reușit să o facă uitată pe fetița inocentă care suspina după Ghiță în cea mai îndrăgită melodie a sa.

La cei aproape 18 ani ai săi, fiica lui Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula și nu ezită să pozeze în ipostaze care mai de care mai provocatoare. De altfel, cea mai recentă fotografie a tinerei artiste i-a pus pe jar pe fanii din mediul online, aceștia mărturisind că au reușit cu mare dificultate să o recunoască, fiind cea mai îndrăzneață ipostază de până acum.

Cu toții au avut, însă, numai cuvinte de laudă la adresa Cleopatrei și au căzut de acord că aceasta este cea mai îndrăzneață apariție a sa. Purtând o rochie decupată pe un picior și „accesorizată” cu un decolteu extrem de generos, frumoasa cântăreață le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că a spus adio copilei de odinioară. „Because I am a lady (n.r. Pentru că sunt o femeie)”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Acum Cleopatra are 18 ani, fiind învăţată cu scena de 15 ani, pentru că a urcat prima dată pe ea la doar 3 ani. A umplut săli multe de spectacole şi a obţinut un disc de platină cu primul ei album, după ce s-a vândut în peste 150 de mii de exemplare, doar în România.

Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, cunoştea succesul la o vârstă la care, cel mai probabil, nici nu realiza ce i se întâmplă. Avea doar trei ani când îl aştepta pe Ghiţă la portiţă şi umplea săli de concerte, alături de tatăl ei, Pavel Stratan.

„Ghiţă” a devenit rapid un hit şi i-a adus copilei cu ochelari de soare şi rochie cu buline şase recorduri mondiale. Între ele, pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes sau cel mai tânăr interpret care a  avut un cântec numărul unu la nivel naţional iar negativul piesei a fost preluat chiar şi de alţi artişti internaţionali.

Galerie foto



Vizualizări: 5,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: