Condescu îşi ia banii în tranşe de la Pandurii

Marin Condescu, fostul preşedinte al CS Pandurii, a declarat că s-a înţeles cu clubul sportiv ca banii pe care îi are de primit să-i fie achitaţi în tranşe. În tabelul creditorilor CS Pandurii, Marin Condescu este înscris cu suma de un milion de euro.

Marin Condescu a revenit la club prin calitatea pe care o avea la Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia. Condescu spune acum că mai are o singură calitate, cea de creditor. „Nu am nici o calitate executivă, sunt creditor, fac parte din Adunarea Generală a Creditorilor, cea care conduce acum clubul, aflat în insolvență. Veți vedea toate împrumuturile pe care le-am făcut pentru club, sunt reale, au fost aprobate în tabloul de datorii“, a spus Condescu. El a declarat, pentru gsp.ro, că datoria de un milion de euro o va recupera pe parcursul a mai multor ani. „Tocmai am aprobat planul de reorganizare în Adunarea Creditorilor. Noi sperăm să evităm falimentul. Eu unul am fost de acord ca datoria către mine să fie plătită 1% anul acesta, 2% anul viitor și tot așa. Veți vedea că o să facem o figură frumoasă“.

Nu se consideră vinovat pentru insolvenţă

Marin Condescu a menționat că atunci când a plecat de la club nu a lăsat datorii: „Când am plecat de la club, în 2013, am lăsat în conturi 4.125.000 de euro și 0 lei datorie la Fisc. Prin contractele mele de prestări servicii pe care le aveam cu Pandurii, eram obligat să mențin o situație bună la echipă“. Fostul președinte spune că nu este vinovat pentru intrarea clubului în insolvență. „Nu din vina mea. Știu că în 2014, 2015 și 2016 în conturile clubului au intrat 17.500.000 de euro și jucătorii nu erau plătiți“.

Vizualizări: 1,746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: