Câștigătorii competiției „Cupa Mărțișorului”

Emoții mari pentru sportivii din cadrul mai multor licee din Târgu Jiu. Vineri, 3 martie, la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, s-a desfășurat finala competiției „Cupa Mărțișorului” la fotbal-licee, ediția a X-a.

Finala mică s-a disputat între echipele de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” și Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, câștigători fiind liceeni de la Economic. Finala mare s-a disputat între Colegiul Național „Spiru Haret” și Liceul cu Program Sportiv (LPS). Echipa câștigătoare în acest caz a fost cea a LPS.
În clasamentul final, Liceul cu Program Sportiv a ocupat locul I, Colegiul Național „Spiru Haret”- locul II, Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”- locul III, iar Colegiul Tehnic „Henri Coandă”- locul IV.
Tot vineri a avut loc și premierea echipelor care au participat la „Cupa Mărțișorului” baschet-gimnaziu, astfel: locul I a fost revendicat de echipa Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu”, locul II a revenit sportivilor din cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, iar locul III celor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”. Competiția a fost organizată de Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Conform instructorului sportiv Maria Otilia Vintilescu, echipele participante au primit din partea organizatorilor premii, cupe, diplome și mingi.

Vizualizări: 609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: