Pandurii, cu gândul la o surpriză în meciul cu Dinamo

Deși situația financiară pe care o traversează clubul rămâne în continuare una dificilă, antrenorul Flavius Stoican își încurajează elevii și le cere acestora o „surpriză” în meciul de duminică seara cu Dinamo București. Fost dinamovist până la venirea la Pandurii, Stoican își dorește acum ca elevii săi să obțină măcar un punct în partida de care depinde intrarea dinamoviștilor în play-off sau în play-out.

 „Dacă noi o să reușim o surpriză, pentru ei va fi un lucru negativ, un dezastru. Nu își ating obiectivul de a juca în play-off, dar rămâne să vedem dacă noi o să fim la nivelul pe care eu mi-l doresc. E un meci special pentru noi toți. Vă dați seama ce bucurie mare va fi dacă vom câștiga sau vom lua un punct. Este special pentru noi pentru că suntem în situația în care fiecare punct contează. Este special pentru mine pentru că printr-un meci bun vreau să le ridic moralul jucătorilor”, spune Stoican.

Acesta le-a explicat jucătorilor săi că nu au nimic de pierdut în meciul de duminică seara, Pandurii fiind oricum la finalul acestui sezon în zona de jos a clasamentului. Stoican spune că toată lumea îi dă pe dinamoviști ca și câștigători, presiunea fiind mult mai mare însă pe echipa condusă de Cosmin Contra. Victoria de miercuri seara contra Stelei îi ajută pe adversarii Pandurilor să vină la Severin cu un moral bun, mai ales că în ultimele trei partide disputate Dinamo nu a mai pierdut nici un punct. „Nu avem absolut nimic de pierdut. Toată lumea ne vede ca și învinși, dar avem șansă pentru că eu cred că acești băieți vor da totul pe teren. M-aș bucura dacă am câștiga. Un rezultat minune m-ar bucura foarte mult. Asta ar fi și un rezultat de egalitate. Nu mă interesează dacă ei sunt sau nu în play-off. În momentul acesta ei clar sunt favoriți, noi vrem să ne vedem nivelul și să arătăm că nu suntem dinainte învinși”, mai declară Stoican.

 Nistor, împotriva fostei echipe

Meciul de duminică va fi unul în care fostul căpitan al Pandurilor, Dan Nistor, va putea juca împotriva fostei sale echipe. Nistor a marcat în meciul de miercuri seara contra Stelei, reușita sa venind după ce fusese filmat alături de alți colegi jucând la „păcănele”. Flavius Stoican e de părere că rezultatele din teren sunt singurele care vorbesc despre valoarea jucătorilor, activitatea extrasportivă a acestora fiind mai puțin importantă. „Eu îi judec doar pentru ceea ce fac pe teren. Am văzut că s-au luat și decizii cu privire la ieșirea lor. Totul s-a spălat odată cu victoria împotriva Stelei. Pe teren arată fotbal și calitate. Ei oricum au un moral bun, o galerie bună și o dorință mare de rezultate”, a mai spus Stoican.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: