Condescu, managerul lui Mititelu la Universitatea Craiova!!!

Marin Condescu s-a despărțit definitiv aseară de echipa Pandurii, pe care a luat-o din liga a treia și a dus-o până în Europa League, devenind manager general la FC Universitatea Craiova, declarând că a semnat o înțelegere în acest sens cu patronul clubului, Adrian Mititelu.

Fostul președinte de la Pandurii afirmă că, în noua postură, va face echipă cu Emil Săndoi, obiectivul fiind acela de a promova FC Universitatea în Liga I, nefiind exclus ca în lot să fie aduși jucători de la Pandurii care doresc să i se alăture. „Am ajuns la o înțelegere cu domnul Adrian Mititelu și pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Ni se alătură și Emil Săndoi din această seară și oricine dorește este așteptat alături. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult”, a precizat Condescu.

Acesta afirmă că de la Pandurii va pleca cu acte în regulă în următoarele zile, după ce va fi finalizat un audit intern, care echivalează cu predarea-primirea gestiunii aferente. ”Sunt 30 de zile în care se face acest audit intern. Eugen Pârvulescu va deveni președinte al Consiliului de Administrație, dacă are susținerea celorlalți acționari, iar eu mă despart cu un mare regret de o echipă la care am ținut foarte mult”, a mai spus Condescu.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: