Pandurii încep chinul în Antalya

Pandurii încep azi primul stagiu din Antalya, unul axat pe o bună pregătire fizică. Practic, timp de două săptămâni, elevii lui Pustai vor transpira din greu la antrenamente fără să vadă mingea.

Pandurii merg în stagiul turcesc cu 28 de jucători. Până la startul returului sita va cerne, deoarece Pustai vrea doar 22 de fotbalişti pentru cele 15 etape din primăvară.

Au plecat în Turcia

Trupa lui Pustai s-a pregătit doar 4 zile la Tg-Jiu. Fotbaliştii au trecut printr-o perioadă de reacomodare la efort, iar de astăzi vor începe munca cea grea. Locaţia de cantonament aleasă este aceeaşi din ultimii ani, Antalya. Gorjenii preferă mereu să meargă în Turcia şi nu în Spania sau Portugalia ca alte echipe datorită costurilor mai mici.

Pe cei 28 de jucători deplasaţi în Antalya îi aşteaptă o perioadă spartană. Nu or fi antrenamentele lui Pustai şi Bajko, preparatorul fizic al gorjenilor, la fel de tari ca ale lui Reghecampf şi Neubert, dar Buleică şi compania vor trece prin momente grele în Turcia. Deja au primit o veste foarte proastă. „Stagiul e axat pe o pregătire fizică foarte bună, nu se va lucra deloc cu mingea”, a fost mesajul lui Pustai, unul care nu poate să le pice bine jucătorilor. „Aşa a fost şi anul trecut, în primul stagiu de pregătire doar am alergat, fără minge. Ştie antrenorul ce face aşa că e bine”, spune diplomat căpitanul Christou.

Spre deosebire de Steaua care a început deja seria meciurilor de verificare, pandurii nu au programat niciun amical în acest prim stagiu. Dacă metodele lui Bajko şi Pustai sunt bune vom afla la primăvară, când pandurii trebuie să facă faţă celor 15 etape infernale care-i despart de o nouă calificare în Europa League. Primul stagiu din Antalya se va încheia pe 31 ianuarie, jucătorii având de îndurat un chin până atunci.

2 – săptămâni durează stagiul fizic din Antalya, unul fără meciuri amicale

Lot Antalya:

Portari: Mingote, Stanca, D. Popescu, Negrilă (ultimii doi – juniori)

Fundaşi: Ungurușan, Pleașcă, Erico, Doru Bratu, Christou, Mamele, Momcilovic, Sipo

Mijlocaşi: Anton, Breeveld, Elton, Buleică, Ciucur, Distefano, Paulinho, Cristea, Nicoară, Predescu

Atacanţi: Shamsin, Alex dos Santos, Bud

Juniori: Pițian, Mărgărit, Negrescu

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: