Condescu: Mulți au încercat să schimbe istoria, ștergând numele

Fostul președinte de la Pandurii, Marin Condescu, a comentat decizia de schimbare a scaunelor de pe arena aflată în construcție la Târgu Jiu. Cineva, deocamdată nu se știe cine, a decis ca scaunele albe montate acum câteva săptămâni și care formau numele PANDURII să fie schimbate cu unele albastre, astfel încât să nu mai scrie nimic. Primăria, ca beneficiar al lucrării, susține că nu știe nimic și că decizia a fost luată de Compania Națională de Investiții. Pandurul așteaptă de două zile reacția CNI, pe care o vom prezenta imediat ce o vom avea.

“Pandurii este un nume, un brand, o marcă, este vicecampioană a României. Nimeni nu șterge asta. Mulți au încercat să schimbe istoria, ștergând numele”, a spus Marin Condescu, care a catalogat gestul drept “o copilărie”. Acesta le transmite edililor că mandatul de patru ani trece repede, dar performanțele sportive rămân în istoria locului.

Primarul Romanescu nu crede că este treaba lui

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, spune că nu are nicio implicare și nici nu crede că este treaba lui, deși este stadionul primăriei. “Noi suntem beneficiari în momentul în care se va finaliza. Nu putem noi să influențăm deciziile, nu avem nicio implicare. Nu trebuia să ne ceară punctul de vedere, nu aveam niciun fel de treabă. (...) Presupun că au fost anumite sesizări făcute către CNI, nu pot să am certitudinea acestui lucru”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Nici Aurel Popescu, viceprimar PSD, nu este deranjat: “Nu cred că a deranjat pe nimeni. Nu sunt persoane care să aibă alte interese. Ne interesează ca acest stadion să corespundă normelor. Pe mine mă interesează ca investiția să fie realizată conform proiectului inițial”.

Lui Eduard Berca, consilier local PNL, i se pare chiar normal ce se întâmplă: “Stadionul e al municipalități, nu aparține unui club, nu este identificat cu un logo. Nu mi se pare o tragedie că nu mai apare acest logo pe stadion”.

Niște supărați au luat mingea și au fugit cu ea

Marin Condescu a comentat decizia ca numele Pandurii să fie șters de pe noua arenă care a fost construită în centrul municipiului. “Dau dovadă de inconștiență. Eu cred că istoria nu se poate șterge. Au mai încercat și alții, iar echipa a reînviat și mai puternică. Eu cred că e o copilărie ca atunci când ai mingea ta de fotbal și ieși să joci, după ce te superi pe ceilalți, o iei și fugi cu ea. Eu nu cred, refuz să cred că este o decizie a consilierilor locali. Eu cred că este un exces de zel al unuia care are motivele lui. Pandurii nu pot să fie șterși cu buretele, fiindcă ei rămân în istoria fotbalului. Pandurii Târgu Jiu a fost vicecampioana României, a participat în grupele Europa League, a dat jucători echipei naționale și încă mai dă. Nu există echipă din România la care să nu fie jucători de la Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Marin Condescu, liderul USMO.

Vizualizări: 2,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: