Condescu: Toată lumea și-a dat seama ce oscilant e în declarații

Primarul Marcel Romanescu spune că nu are nici o legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Pandurii Târgu Jiu până în iulie 2016. Acesta recunoaşte însă că a făcut parte din Consiliul Local, din luna iulie, exact atunci când a început să se vorbească de insolvenţă la Pandurii Târtgu Jiu.

Primarul a reacţionat după ce jurnaliştii liga2.ro au scris că acesta ar fi făcut parte din Consiliul Local în perioada 2014 – 2016, dar conform sursei citate, fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, a spus clar că există semnătura primarului în funcţie pe unele documente, fără a preciza o anumită perioadă.

Marin Condescu doar i-a reamintit primarului Marcel Romanescu că era consilier local şi chiar a semnat pentru sumele respective. „Mi-e greu să comentez mereu declarațiile primarului! Cred că toată lumea și-a dat seama ce oscilant e în declarații, care de multe ori nu au logică, fiindcă sunt în contradictoriu. Vreau doar să-i amintesc că în perioada aceea era consilier local și semnătura lui apare pe decizia CL Târgu Jiu de aprobare a sumelor cotizante”, este exact declaraţia dată de Condescu sursei citate, fără să fi precizat un anumit an sau o anumită perioadă cum a făcut primarul în reacţia sa.

Edilul recunoaşte că a obținut mandatul de consilier local în anul 2016, ceea ce presupune faptul că a luat parte la şedinţele în care s-a decis să nu se dea banii datoraţi la Pandurii şi să se ceară insolvenţa clubului. „N-am luat nici un fel de hotărâre, dar vreau să fac o precizare, pentru că am văzut şi în presa locală şi în presa naţională că se vorbeşte de faptul că în perioada 2012 – 2016 (n.red. - nimeni nu a precizat această perioadă în presă) aveam calitatea de consilier local. Vreau să infirm acest lucru, pentru cei care nu cunosc, mi-am dobândit calitatea de consilier în luna iulie 2016. Deci nu am nici o legătură de nici un fel cu tot ceea ce s-a întâmplat la Pandurii, până în luna iulie 2016”, a spus luni primarul la Radio Infinit, precizările venind în contextul în care anterior acesta a anunțat că se va îndrepta, în instanță, împotriva celor vinovați de prejudicierea bugetului local.

Reacţia primarului nu face însă decât să confirme spusele lui Marin Condescu, că a făcut parte din Consiliul Local, chiar dacă numai în anul în care Pandurii a intrat în insolvenţă la cererea membrilor asociaţi, cei care practic au cerut insolvenţa, dar au şi dus clubul în criză, prin neplata sumelor cu care s-au angajat să susţină Pandurii.

Conform deciziei definitive a ultimei instanţe, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Primăria Târgu-Jiu trebuie să achite peste 27 de miliarde de lei vechi clubului Pandurii.

Vizualizări: 1,427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: