Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier 

Solistul trupei Phoenix, Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a suferit o operație pe creier, vineri, la Timișoara. Problemele de sănătatea au apărut în urmă cu două săptămâni când artistul a simțit că i-a amorțit fața, apoi i s-a încețoșat privirea și chiar a început să vadă dublu.

La recomandarea medicilor, a făcut un RMN, iar diagnosticul a fost unul crunt: Proces Expansiv Intracranian. Mai exact, doctorii au descoperit că Nicu Covaci are o tumoare pe creier. În urma unei intervenții chirurgicale, care a durat 6 ore, medicii i-au extirpat tumoare și au prelevat mostre din formațiune pentru a fi analizate la laborator.

Starea de sănătate a lui Nicu Covaci este una stabilă după intervenția chirurgicală. Acesta este încă intubat, la secția ATI. Nicu Covaci povestea în urmă cu o lună cu nu se simte bine deloc și că are o continuă stare de amețeală, precum o persoană în stare de ebrietate. „Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, spunea Nicu Covaci.

Membrii trupei Phoenix spun că, din rațiuni obiective, și pentru a proteja starea de sănătate a colegului lor au ales să nu ofere informații despre situația actuală. Totuși, ei au spus că „Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu bine!”. De asemenea, trupa a mulțumit medicilor și prietenilor.

Nicu Covaci a plecat din România de ceva vreme și s-a stabilit în Spania de unde revenea în țară doar pentru spectacole. 

Vizualizări: 1,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: