Condiţii mai bune pentru funcţionarii primăriei Dănești

Funcţionarii din primăria Dăneşti, dar și cei care calcă pragul clădirii administrative a comunei vor beneficia de condiții mai bune. Imobilul a intrat într-un amplu program de modernizare. Vechiul parchet va fi înlocuit dar vor fi efectuate și lucrări exterioare și la grupul social. Investiția se realizează din bugetul local al primăriei Dănești.

Administrația locală din comuna Dănești a dat startul unui amplu program de modernizări la sediul administrativ. Imobilul a devenit un adevărat șantier, muncitorii lucrând de zor pentru înfrumusețarea acestuia. Primarul Emilian Rusu a explicat ce lucrări vor fi efectuate în acest sens. "Vrem să facem ceva reabilitări la primărie. Atât pe interior cât și pe exterior. În toate birourile vom pune din nou parchet, vom face igienizare, vom da cu lavabilă. Și la exterior mai avem de făcut termoizolarea la temelie, urmând ca luna viitoare să turnăm un strat de beton sau de asfalt în curtea primăriei. Vom face și un grup sanitar, vom începe din septembrie, pentru că am luat autorizația, și începem lucrările. Va fi tot în exterior pentru că nu avem in interior spațiu", a declarat Emilian Rusu, primarul comunei Dănești.

Investiția privind modernizarea clădirii administrative a comunei Dănești este suportată din fonduri de la bugetul local care se ridică la circa 70.000 lei. Autoritățile speră că până la sfârșitul lunii septembrie lucrările să fie încheiate. "Lucrările sunt realizate de echipa pe care o avem în cadrul primăriei, muncitorii respectivi fac parte din aparatul de specialitate al primarului. Am tâmplar, zidari, fierar-betoniști. Totul se face cu muncitorii noștri", a mai spus șeful comunei Dănești.

Galerie foto




Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: