Conduceau în stare de ebrietate!

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Slivilești, a fost depistat în trafic, la data de 10 decembrie, de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru. Acesta conducea un autoturism, pe raza comunei Mătăsari, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un caz similiar a avut loc şi la Motru, unde, la data de 10 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți.

Bărbatul conducea un autoturism pe strada Macului şi a fost oprit de oamenii legii. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.       

De asemenea, la data de 11 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, au depistat, în trafic, un bărbat de 35 de ani, din comuna Stoina, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6 B Stoina.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice

Vizualizări: 916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: